ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Данілов попередив, що ФСБ "максимально активізувалася" для дестабілізації Україні зсередини

27.01.2023, 13:42
Фото - РНБО
Фото - РНБО

Україна має витримати чергову потужну хвилю російської агресії, зокрема, в інформаційному просторі. Про це 26 січня сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в ефірі 24 каналу, повідомляється на сайті РНБО.

За його словами, нині п’яте управління ФСБ Росії “максимально відпрацьовує” завдання із дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні. “Наближається 24 лютого, а жодних результатів немає, тому вони проводять таку “комплексну” роботу”, - сказав він.

“Дехто каже, що нашої перемоги не може бути, дехто розповсюджує інші нісенітниці. Вони зараз максимально активізувалися, і ближчим часом можемо почути багато різноманітних подібних “думок”, - додав секретар РНБО.

Данілов зазначив, що нині значно активізувалися, зокрема, кримінальні авторитети, які і раніше співпрацювали із ФСБ і зараз перебувають за межами України. Водночас секретар РНБО запевнив, що ситуація в Україні контрольована.

Крім  того, Данілов зазначив, що РФ прагне захопити всю територію Донецької і Луганської областей, а також протягом останніх тижнів намагається знайти слабкі місця в обороні України.

“Як росіяни будуть рухатися далі, залежатиме від багатьох факторів, але ми бачимо, що вони поступово виснажуються”, - сказав він. Він додав, що втрати ворога на донецько-луганському напрямку у понад сім разів більше, ніж в українських військових.

Відповідаючи на запитання щодо запровадження санкцій відносно церковників УПЦ МП, Данілов назвав цю структуру “небезпечною інституцією”, нагадавши, що багато її представників працюють на ворога.

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов закликав відмовитися від вживання слів "орк", "русня", "свинособака" для позначення російських окупантів, адже в такий спосіб розмивається образ ворога.

Liked the article?
Help us be even more cool!