ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

CNN розкритикував Fox News за ефіри з лікарями, які “кажуть божевільні речі” про коронавірус

24.04.2020, 18:00
Фото – CNN
Фото – CNN

CNN розкритикував телеканал Fox News за запрошення на ефіри відомих на телебаченні лікарів, "які роблять абсурдні коментарі, що спричиняють багато галасу" навколо ситуації з пандемією коронавірусу. Про це повідомляється на сайті видання.

Як повідомляє телеканал, з початку пандемії Fox News запрошував лікарів Мехмета Оза, Дрю Пінскі та Філа Макгроу. Вони мають чималий успіх серед глядачів, ідеться в повідомленні, проте кожен з них став об’єктом суворої критики з боку професійних медиків. 

Ба більше, зазначає CNN, жоден з них не є експертом-інфекціоністом. Наприклад, Філ Макгроу, який має науковий ступінь з клінічної психології і навіть не лікар-практик, виступив із критикою карантину: "Економіка розвалюється навколо нас, а вони роблять це через те, що люди помирають унаслідок коронавірусу. Я розумію, але подивіться, річ у тім, що в нас: 45 тисяч щороку помирає в автокатастрофах, 480 тисяч – від сигарет, 360 тисяч тонуть у басейнах, але ж ми не закриваємо через це країну". 

Доктор Пінскі відстоює ідею, що реальна проблема спричинена "панікою, не вірусом".

Як зазначає CNN, ані Оз, ані Макгроу, ані Пінскі не є штатними експертами Fox News. У телемовника є свій штат медичних експертів, серед яких доктори Марк Сайджел, Мартін Мекері та Дженет Нешівот, вони також регулярно обговорюють коронавірус.

Проте Оз, Макгоу та Пінскі відомі серед простих американців, і те, що вони кажуть, має набагато більше ваги для них. 

Представник Fox News відмовився прокоментувати цей матеріал. Однак, зазначає CNN, усі три медики згодом спростовували свої заяви, які вони робили раніше в ефірі Fox News.

Нагадаємо, 23 квітня Президент США Дональд Трамп на брифінгу в Білому домі запропонував нові можливі методи лікування вірусу, які медики називають небезпечними. Зокрема, Трамп запропонував "ін’єкції з дезінфікувальними засобами" для лікування коронавірусу.

Liked the article?
Help us be even more cool!