ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чернівецька ТРК виграла конкурс від Нацради та отримає ліцензію на мовлення

26.07.2024, 18:00
Альона Чорна

Телерадіокомпанія “ЧТ2” виграла конкурс від Нацради та отримає ліцензію на постачання послуг для потреб мовлення з використанням радіочастотного спектра ефірних багатоканальних електронних комунікаційних мереж у стандарті DVB-T2. 

Про це регіональній представниці Інституту масової інформації повідомила представниця Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в Чернівецькій області Любов Нечипорук. 

За її словами, територія покриття охоплюватиме Чернівці та території Чернівецької міської, Великокучурівської, Волоківської, Горішньошеровецької, Кам’янської, Магальської, Мамаївської, Чагорської сільських територіальних громад Чернівецького району.

Під час засідання Нацради представники компанії “ЧТ2” Лариса Космачевська та Вадим Пелех розповіли, що мультиплекс дбає про інформаційну безпеку  мешканців Чернівецької області та надає доступ до якісного контенту. 

Також медійники повідомили, що ЧТ2 відіграє важливу роль в інформаційній протидії пропаганді під час війни, а також підтримує та розвиває місцеве мовлення. Вони додали, що телерадіокомпанія надає платформу для регіональних телеканалів, щоб зберегти культурну спадщину регіону та забезпечити доступ до інформації для буковинців, які розмовляють різними мовами (зокрема румунською), але є громадянами однієї держави – України.

Загалом конкурс був оголошений рішенням медіарегулятора від 11 квітня цього року на 25 телевізійний канал у Чернівцях із двома програмами ефірної багатоканальної електронної комунікаційної мережі.

Liked the article?
Help us be even more cool!