ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чернігівський журналіст отримав звання "Амбасадор культури Чернігова"

14.11.2023, 11:00
Павло Пущенко
Фото – телеканал "Новий Чернігів"
Фото – телеканал "Новий Чернігів"

Журналіст телеканалу “Новий Чернігів” Юрій Тосенко отримав звання “Амбасадор культури Чернігова”, яке присуджує Управління культури та туризму Чернігівської міської ради.

Про це представнику ІМІ в Чернігівській області повідомила директорка телеканалу Наталія Левочко.

Цю відзнаку журналісту вручили у Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва, який відзначався 9 листопада. Юрій Тосенко – перший амбасадор культури Чернігова. 

Як розповіла Наталія Левченко, ця відзнака для нього цілком заслужена. Упродовж 32 років роботи на каналі “Новий Чернігів” Юрій Тосенко створює та веде культурні, музичні передачі, робить сюжети про виставки та фестивалі, спілкується з видатними митцями та мисткинями, просуває культуру та традиції регіону у світі.

“Ексклюзивні інтерв’ю Юрія з Кеном Хенслі (Uriah Heep), Удо Діркшнайдером (U.D.O.), Дідьє Маруані (Space), Ottawan, Яношем Кобором (Omega) дали можливість чернігівцям більше дізнатися про творчість та життя іменитих гостей нашого древнього міста та України. ГОП-ТОП, “Меломан”, “Культур-ревю” – список авторських проєктів Юрія Тосенка можна перелічувати довго. Він постійно розвивається, створює нові, цікаві програми. Нині Юрій Тосенко працює над культурно-просвітницьким телепроєктом ART-WEEK, аналогів якому немає в Україні. У ньому висвітлюється мистецьке життя Чернігова, України та світу”, – розповіла Наталія Левочко.

Вона також додала, що ця нагорода є дуже почесною не лише для Юрія Тосенка, а й для всього колективу телеканалу “Новий Чернігів”.

“Амбасадори культури Чернігова” – це люди, які діляться культурними надбаннями міста з усім світом. Цю відзнаку започаткувало Управління культури та туризму Чернігівської міської ради.

Liked the article?
Help us be even more cool!