ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чернігівське онлайн-видання – одне із 16, які потрапили на медійний проєкт "Fight for facts"

12.12.2023, 18:00
Павло Пущенко

Чернігівське онлайн-видання “Челайн” – одна із 16 редакцій, які потрапили на довготривалий міжнародний медійний проєкт “Fight for facts”.

Про це представнику ІМІ в Чернігівській області повідомив головний редактор “Челайну” Павло Солодовник.

За словами журналіста, проєкт триватиме три роки й основне завдання – створення якісного контенту і підготовка медіа до фінансової спроможності.

“Челайн” дуже вдячний організаторам за те, що саме ми потрапили до цих кращих 16 редакцій. Проєкт триватиме три роки, і його головна мета – покращення самого медіа, покращення роботи наших працівників, посилення спроможності медіа. У програмі дуже багато корисних вебінарів, онлайн-тренінгів, кемпінгів, навчань”, – розповів Солодовник.

Як зазначив головред, у нього дуже великі очікування від цього проєкту: “Я сподіваюся, що цей проєкт допоможе вирости нам у рази, а також налагодити співпрацю з іншими колегами та створити так зване медійне ком’юніті на всеукраїнському рівні”.

 
Фото Павла Солодовника та Ірини Середи

У Львові 7 та 8 грудня відбулася перша зустріч-знайомство, до якої долучилися 16 відібраних регіональних медіа. Протягом двох днів події учасники знайомилися й обмінювалися досвідом роботи в умовах війни й кризи.

Проєкт триватиме з грудня 2023 до квітня 2027 року. Його мета – сприяти розвитку професійних та незалежних джерел інформації, посилити їхню спроможність та надати інструменти для боротьби з дезінформацією і пропагандою. Програма передбачатиме події та тренінги на різноманітні теми – від створення якісного контенту та його просування до управління виданням та фінансової незалежності.

Співорганізатори проєкту – Європейська журналістська мережа n-ost, Львівський медіафорум та Інститут масової інформації.

Liked the article?
Help us be even more cool!