ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Через скарги російських ботів YouTube двічі блокував акаунт полтавського телеканалу PTV UA

22.03.2022, 11:15
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

YouTube двічі блокував канал полтавського телеканалу PTV UA, а трансляції каналу у Facebook видаляються через висвітлення широкомасштабного вторгнення рф в Україну. 

Про це 22 березня на своїй фейсбук-сторінці повідомила головна редакторка програм телеканалу PTV UA Юлія Костенко. 

“Мова ворожнечі: основний YouTube-канал PTV UA заблокований, трансляції на фб видаляються. Ми лишаємося на Т2 в області, працює наш тг-канал, заходьте на наш сайт і підписуйтеся на всі резервні джерела”, – вона.

Причиною блокування YouTube назвав мову ворожнечі, розповіла редакторка представниці ІМІ в Полтавській області. За її словами, така ситуація виникла вже вдруге. 

Журналістка додала, що нині їхній ютуб-канал розблоковано, але вона не відкидає, що це може повторитися.

Юлія Костенко зазначає, що їх блокують через скарги російських ботів, які скаржаться YouTube на частину їхніх матеріалів.

“Попередження отримуємо через матеріали про трупи хоча і блюримо, музику (змінюємо на готових роликах чи кадрах), кадри агресії та обстрілів / вибухів (звуки). Також за мовлення: агресивні вислови в бік окупантів. Часто подаємо жахи, що творять рашисти, – і їхні боти нас завалюють скаргами та коментарями по сотні з тезами “здавайтеся, складіть зброю, ви всі помрете, путін вас врятує…” – сказала в коментарі представниці ІМІ в Полтавській області Юлія Костенко.

Liked the article?
Help us be even more cool!