ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Череватий: Великих кадрових змін в Укрінформі не планується

Новопризначений генеральний директор інформаційного агентства Укрінформ Сергій Череватий під час його представлення колективу зазначив, великих кадрових змін не планується і він дослухатиметься до здорових ідей в рамках організації роботи Укрінформу.

Про це йдеться на сайті агенції.

“Не буде проблем з підтриманням здорових ідей, не буде великих кадрових заворушень, ми плавно увійдемо в ритм. Я зустрінусь з усіма редакціями”, – запевнив Череватий.

Він додав, що досвід агенції та напрацювання, які відбулись останнім часом, врахуються у подальшій роботі.

За словами Сергія Череватого, особливу увагу в роботі інформаційного агентства планує зосередити на просуванні євроатлантичних ідей та принципів.

“Я завжди був прихильником євроатлантичної інтеграції без жодних коливань, тому цій тематиці ми будемо приділяти багато уваги. Найближча тема для нас – це, безумовно, Саміт миру”, – зазначив керівник Укрінформу.

Сергій Череватий повідомив, що з моменту повномасштабного вторгнення брав участь у Київській операції, а з червня 2022 року і до березня 2024 року проходив службу в оперативно-стратегічному угрупованні військ “Хортиця”.

За словами Череватого, на посаді пресофіцера він працював з усіма інформаційними медіа світу, має персональні зв’язки і напрацювання з пресофіцерами різних підрозділів Сил оборони та вищого військового керівництва.

Як повідомляв ІМІ, 23 травня президент Володимир Зеленський підписав указ про те, що посаду генерального директора Українського національного інформаційного агентства Укрінформ має обіймати військовослужбовець або військовослужбовиця.

24 травня 2024 року Олексій Мацука повідомив, що завершив роботу на посаді генерального директора Укрінформу.

23 травня стало відомо, що генеральним директором національного інформаційного агентства Укрінформ став речник Східного угруповання ЗСУ, полковник Сергій Череватий.

Директорка Інституту масової інформації Оксана Романюк зазначила, що військовий, очоливши інформаційну агенцію Укрінформ, може стикнутися з прямим конфліктом інтересів.

Liked the article?
Help us be even more cool!