ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Букви" повідомили, що Офіс президента відмовив в акредитації на захід за участю Зеленського

01.02.2022, 18:00

Інтернет-видання “Букви” заявляє, що Офіс президента відмовив йому в акредитації на офіційний захід. Про це повідомляється на сайті видання.

Йдеться про зустріч Президента України Володимира Зеленського з Прем'єр-міністром Королівства Нідерланди Марком Рютте, яка має відбутися 2 лютого.

Видання зазначає, що журналісти “Букв” для отримання акредитації виконали всі потрібні умови, оголошені в анонсі заходу.

Проте у відповіді виданню повідомили, що надати акредитацію неможливо у зв’язку з обмеженою кількістю місць, і порадили стежити за трансляцією пресконференції на офіційних інтернет-представництвах Президента України.

Видання зазначає, що Офіс Президента України раніше вже відмовляв їм в акредитації. Зокрема, у травні 2021 року кореспондента видання “Букви” не акредитували на захід за участю президента Володимира Зеленського та держсекретаря США Ентоні Блінкена, пославшись на карантинні обмеження.

У травні 2020 року журналістів інтернет-видання “Букви” відмовилися акредитувати на підсумкову пресконференцію Президента України Володимира Зеленського.

Liked the article?
Help us be even more cool!