ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Букви" повідомили, що до їдальні Верховної Ради не пустили їхнього журналіста

27.01.2022, 17:42
Фото – 112.international
Фото – 112.international

Інтернет-видання “Букви” повідомило, що охоронці не пустили 27 січня до їдальні Верховної Ради їхнього журналіста. 

Як пише видання, фотокореспондент спробував зайти до їдальні після повідомлення народного депутата Олександра Кучеренка про завищені там ціни та перевірити інформацію щодо вартості. Однак охоронці сказали, що журналісту до кафе не можна.

Кореспондент спробував зайти до їдальні о 14:40. Охоронці повідомили, що на сьогодні їдальня вже не працює, приходити до неї можна, але не тоді, коли засідання Верховної Ради уже закрите і не під час перерви, яка триває з 11:30 до 12:10. 

“Помітивши у кореспондента наплічник, охоронці зазначили, що з фото- чи відеотехнікою до приміщення їдальні заходити категорично заборонено. Журналісти, які працюють у Верховній Раді розповіли, що вже кілька днів до їдальні під час перерв у засіданнях Верховної Ради не пускають працівників ЗМІ — нібито вони заважають депутатам. Тому для журналістів встановили додатковий кавовий автомат, а на третьому поверсі парламенту запрацював кіоск з напоями та снеками”, - пише видання.

Народний депутат Олександр Кучеренко обурився цінами в кафе у Верховній Раді. За обід, що складається з п’яти позицій, він заплатив майже 540 гривень.

Liked the article?
Help us be even more cool!