ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Букви" опублікували скриншоти з погрозами власнику видання від голови С14

26.07.2021, 10:23
Фото - Букви
Фото - Букви

Інтернет-видання “Букви” повідомляє, що власник видання Петро Терентьєв почав отримувати погрози від лідера праворадикальної організації “С14” Євгена Карася. 

Нагадаємо, 21 липня у Києві на фотографа “Букв” Олександра Кужельного напали представники праворадикальних організацій. Він висвітлював судове засідання щодо депортації білоруса Олексія Боленкова.

Як пише видання, є відео, на якому Карась уже після нападу на фотокора виявляв неприховану агресію щодо видання та його власника Петра Терентьєва.

Після нападу Карась почав писати погрози Петру Терентьєву. Це сталося після того, як політичні діячі почали засуджувати напад на Олександра Кужельного.

Видання зазначає, посилаючись на депутата 8-го скликання від партії “Батьківщина” Ігоря Луценка, що номер телефону, з якого приходили погрози, дійсно належить Карасю.

Під час листування з Петром Терентьєвим у месенджері Євген Карась погрожував, що “проєкту” (тобто виданню #Букви) “буде прилітати”.

Петро Терентьєв опублікував скріншот із погрозами на своїй сторінці у Facebook, однак вона була майже миттєво видалена соцмережею через масові скарги.

Видання заявило, що звернеться щодо погроз Євгена Карася “Буквам” в правоохоронні органи та до міжнародних правозахисних організацій.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!