ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Британський журналіст Люк Гардінґ презентує в Києві книгу про війну в Україні

03.07.2023, 18:00
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

7 липня в книгарні Vivat (Київ, вул. Петра Сагайдачного, 8) Люк Гардінґ презентуватиме свою книгу "Вторгнення. Кривава війна Росії та боротьба України за виживання" (Invasion: Russia’s Bloody War and Ukraine’s Fight for Survival), повідомляє "Детектор медіа".

Журналіст розповість про те, чому вирішив писати книгу про війну в Україні, що побачив у Києві та інших містах на початку повномасштабного вторгнення та як Україну тепер бачить Захід. 

"Я дійсно думаю, що це боротьба між добром і злом. Я вважаю, що те, що робить Росія, є явним злом. І, по суті, Україна бореться за свій суверенітет, за демократію, за людські цінності й за порядність, і нормальне сучасне життя насправді поставлено на карту. Отже, знаєте, мої книги – це, виходить, нехудожні трилери. Читати їх – це як читати роман, тільки він не вигаданий. І я сподіваюся, що, отримавши доступну книгу, люди зануряться в історію", – розповів Люк Гардінґ в інтерв'ю Donbas Media Forum 2022. 

24 лютого 2022 року Люк Гардінґ був у Києві. З перших днів повномасштабної війни він спілкувався з українцями, їздив до гарячих точок, фіксував свідчення й описував події, щоб показати світові звірства російських окупантів в Україні. Його книга – це збірка репортажів, що охоплює події до весни 2023 року. Вона вийшла у видавництві Faber. Була номінована на премію Джорджа Орвелла. 

Liked the article?
Help us be even more cool!