ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Богдан вважає, що журналістика потребує "очищення від корупції"

16.09.2019, 13:13
Фото – Михайло Марків / ВВС
Фото – Михайло Марків / ВВС

Голова Офісу Президента України Андрій Богдан вважає, що журналістика, як четверта влада, потребує "очищення від корупції". Про це він сказав в інтерв'ю BBC.

“Мені журналісти, коли починають говорити про Януковича, нагадують журналістів, які працювали при Януковичу. І при Порошенку, і при Ющенку. Частина корупції в цій державі – це корупція четвертої влади. Журналісти – це четверта влада, і вона глибоко корумпована, як і вся держава. І неможливе очищення перших трьох гілок влади без очищення четвертої. Я ж знаю, як це все працює”, – сказав він.

На його думку, суспільство хоче очищення не тільки судової, правоохоронної системи, але і журналістської. “Вам, звичайно, це не сподобається, це буде “хайп” номер два, але ви повинні це також усвідомлювати”, – сказав він.

Також він додав, що для нього буде принизливим спілкуватися з журналістами, які не дотримуються стандартів журналістської етики.

“Дивіться, я абсолютно адекватно спілкуюся з журналістами. Але для мене є частина журналістського середовища, яка не працює згідно зі стандартами журналістської етики. І на їхні питання, чому ви з нами не розмовляєте, я так і говорю: я вважаю, що ви не відповідаєте цим стандартам, спілкування з вами буде для мене принизливим”, – сказав Богдан.

Liked the article?
Help us be even more cool!