ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Блогер Карпов хоче поновитися на посаді секретаря Полтавської міськради через суд

Блогер та депутат Полтавської міської ради Андрій Карпов через суд намагається повернути собі посаду секретаря Полтавської міської ради.

Відповідний позов до суду він подав 17 серпня. Про це написав на своїй сторінці у фейсбуці.

"Вимагаю скасувати незаконні рішення Полтавської міської ради про зняття мене з посади секретаря міської ради і призначення Катерини Ямщикової", – написав Карпов.

Як пише видання "Коло", секретар Полтавської міськради став в.о мера після того, як Олександр Мамай отримав вирок суду в справі домогосподарок, які прибирали його житло, а отримували зарплату з міського бюджету. Це було 2 березня.

За кілька місяців у міськраді почала створюватися коаліція щодо усунення Карпова з посади, проте депутати не могли визначитися з наступником.

Після сформованої більшості в депкорпусі екссекретар знаходив причини перенести сесію або не допустити до неї необхідну кількість депутатів до засідання сесій.

28 липня депутати своїми голосами зняли Андрія Карпова з посади секретаря Полтавської міської ради. На його посаду обрали представницю партії “Слуга народу” Катерину Ямщикову. 

Як повідомляв ІМІ, у лютому 2023 року головна редакторка полтавського сайту “Коло” Тетяна Цирульник подала позов проти секретаря Полтавської міської ради Андрія Карпова після того, як зазнала кіберцькування через новину про секретаря Полтавської міської ради Андрія Карпова. 

У новині від 26 жовтня 2022 року під заголовком “Це плата за 8 років Вата Шоу: Андрій Карпов, секретар міської ради Полтави збирає собі на операцію” йшлося з посиланням на телеграм-канал посадовця про його лікування та збір коштів. Цю новину Карпов розмістив на своїх сторінках у соціальних мережах, зробивши скриншоти із сайту “Коло”. Посадовець звинуватив журналістку в перекручуванні інформації, заявив, що та начебто написала новину із заголовком “Карпов збирає гроші на операцію по збільшенню / зменшенню чл*на”. Після цього прихильники Карпова почали принижувати та ображати журналістку в коментарях під його дописом у Facebook.

10 серпня 2023 року стало відомо, що головна редакторка полтавського видання “Коло” Тетяна Цирульник відмовилася від мирової угоди в суді з екссекретарем Полтавської міської ради Андрієм Карповим, з яким судиться через кіберцькування. 

Liked the article?
Help us be even more cool!