ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Білий дім заявив, що ЗМІ "вирвали з контексту" слова Трампа про ін'єкції дезінфікувальним засобом

27.04.2020, 14:54
Фото – Reuters
Фото – Reuters

Білий дім заявив, що ЗМІ вирвали з контексту коментарі Президента США Дональда Трампа, які стосувалися використання дезінфікувального засобу проти коронавірусу. Про це 24 квітня заявила речниця Білого Дому Кайлі Макінан, повідомляє "Голос Америки".

"Президент Трамп багаторазово заявляв, що американці повинні консультуватись із лікарями щодо лікування коронавірусу. Типово для ЗМІ безвідповідально виривати слова Президента Трампа з контексту та створювати негативні заголовки", – заявила Кайлі Макінан.

Нагадаємо, під час брифінгу в Білому домі Президент США вголос поміркував про можливість використання високих температур, світла та, як видається, ін'єкцій дезінфікувальними засобами для подолання коронавірусу.

"А ще є дезінфікувальний засіб, який за хвилину знищує його (коронавірус. – Прим. ГА). За одну хвилину. Тож, може, є спосіб, яким ми могли б досягти подібного результату? За допомогою ін'єкції, або майже чистки, бо, бачите, це потрапляє в легені і завдає їм значної шкоди. Тож було б чудово це перевірити. Для цього вам треба залучити лікарів, але, як на мене, це звучить цікаво", – заявив Трамп 23 квітня.

Слова Президента зустріли значну критику.

Компанія-виробник дезінфікувального засобу Lysol оприлюднила заяву, у якій наголосила, що її продукти в жодному разі не призначені для внутрішнього застосування.

Liked the article?
Help us be even more cool!