ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Білоруський телеведучий після обшуків поїхав до України

10.06.2021, 13:28

Білоруський шоумен і телеведучий Денис Дудинський разом із дружиною Катериною Раєцькою покинув країну. Про це Раєцька 9 червня написала у своєму Instagram, повідомляє "Гордон".

У пості зазначено, що сім'я приїхала до Києва.
"7 червня я могла б їхати на кладовище до батька, який помер рівно рік тому, але замість цього я складаю все своє життя в єдину валізу і терміново виїжджаю з дому", – написала вона.

За словами Раєцької, сім'ї довелося їхати швидко: без телефона і комп'ютера, робочих документів і банківських карток, навіть без прощальної записки.

"І без плану... Тому що за 29 років не думала про від'їзд і завжди впевнено говорила, що я залишаюся жити в Білорусі, щоб свої сили і таланти вкладати в неї... Тепер я не можу жити вдома, але, сподіваюся, лише тимчасово", – написала Раєцька.

2 червня додому до сім’ї Дудинського з обшуком прийшли співробітники фінансової міліції й забрали його і дружину на допит. Повідомляли, що Дудинського "перевіряють щодо питань оподаткування".

Восени минулого року Дудинського затримували. Тоді його обвинуватили в участі в несанкціонованому заході й дали 10 діб адміністративного арешту. За інформацією "Радыё Свабода", у підсумку він відбув 12 діб без пояснення причин.

Liked the article?
Help us be even more cool!