ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Бердянський сайт PRO.berdyansk.biz вважає, що їм погрожують через розслідування

25.02.2019, 16:39

Бердянське інтернет-видання PRO.berdyansk.biz повідомляє про погрози на адресу редакції сайту з боку фігурантів їхнього розслідування. Про це повідомляється на сайті видання.

Як повідомляє PRO.berdyansk.biz, йдеться про кількох чоловіків, які були фігурантами розслідування редакції про маніпуляції інформацією, пов’язаною з отриманням земельних ділянок воїнами АТО “Олешко и Ко - собственники элитной земли на Бердянской Косе. За что митингуем?”.

За інформацією видання, деякі з цих людей погрожували редакції кримінальним переслідуванням за нібито оприлюднення їхніх персональних даних у матеріалі.

Як розповів представниці ІМІ в Запорізькій області журналіст видання Сергій Старушко, відомо, що ця група вже написала відповідні заяви до поліції та суду.

Як повідомила представниці ІМІ Валерія Буханова, редакторка ТОВ “ІГ ПРО100”, до складу якого, зокрема, входить сайт pro.berdyansk.biz, журналісти редакції зробили матеріал про маніпуляцію інформацією у сфері отримання земельних ділянок воїнами АТО в Бердянському районі у квітні 2018 року.

“Ілюстрації для публікації ми взяли з персональної сторінки Facebook голови Бердянської райдержадміністрації, який виклав рішення сесії про виділення цих земельних ділянок. Майже рік це питання нікого не турбувало, але тепер, ми впевнені, його використовують суто для цькування членів нашого колективу”, - розповіла редакторка.

Як повідомляв ІМІ, 2 березня 2018 року у Бердянську (Запорізька область) один з активістів вдарив у голову журналіста ТРК “Юг” Володимира Дьоміна, який виконував професійну діяльність і вів у цей час відеозйомку. Лікарі діагностували підозру на закриту черепно-мозкову травму.

Liked the article?
Help us be even more cool!