ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Бердянську журналіста ТРК "Юг" вдарили в голову

05.03.2018, 14:06
Фото - pro.berdyansk.biz

2 березня у Бердянську (Запорізька область) один з активістів вдарив у голову журналіста ТРК “Юг” Володимира Дьоміна, який виконував професійну діяльність і вів у цей час відеозйомку, повідомляє Pro.berdyansk.biz.

Як пише видання, група людей, які раніше влаштовували провокації в Бердянській міській раді, 2 березня намагалась увірватися на територію очисних споруд “Бердянськводоканал”.

Знімальна група каналу прибула на місце, щоб зафіксувати те, що відбувається. “Відразу ж на адресу журналістів почали звучати образи, а всім відомий Віталій Олешко вдарив у голову нашого колегу Володимира Дьоміна”, - написало видання.

Журналіст був госпіталізований, а редакція звернулася із заявою про напад до поліції.

У коментарі ІМІ Володимир Дьомін повідомив, що він наразі перебуває на стаціонарному лікуванні у медзакладі. “Я знаходжуся у лікарні на стаціонарі. Лікарі діагностували підозру на закриту черепно-мозкову травму”, - сказав журналіст.

Як розповів Дьомін, він за редакційним завданням приїхав висвітлювати діяльність місцевих активістів, які зривали роботу комунального підприємства “Бердянськводоканал” та цеху, який постачає все місто водою.

“Ці товариші досить відомі у місті, вони тут влаштовують різний безлад. Вони були на комунальному підприємстві “Водоканал”, а після того ми взнали, що вони їдуть на режимний об’єкт - цех, який постачає все місто водою. Ми поїхали туди знімати за редакційним завданням. Вони вийшли, почали ображати, звинувачення посипалися. Вони знають нас, ми їх, вони знають наше критичне ставлення до їхньої діяльності. Почали казати: “От піарити будете нас, шавки”, на що я відповів: “Кого піарити - шарикових”. Це йому не сподобалося, і він вдарив кулаком мене у ліву скроневу частину”, - розповів журналіст.

Liked the article?
Help us be even more cool!