ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

BBC запросила в ефір чоловіка російської пропагандистки Скабєєвої

22.02.2023, 14:31
Фото – скрін з відео
Фото – скрін з відео

Британська служба BBC запросила в ефір чоловіка російської пропагандистки Ольги Скабєєвої – російського депутата та телеведучого Євгенія Попова. Розмову з ним оприлюднила ведуча ВВС Ялда Хакім у своєму Twitter-акаунті.

“Володимир Путін звинуватив Захід у розв’язанні війни в Україні. Через рік після вторгнення Путін виступив перед російським парламентом із двогодинною промовою. Я запитала в російського депутата й телеведучого Євгенія Попова, чому Путін нічого не згадав про події на полі бою”, – написала ведуча.

У Попова ведуча запитала: “Тисячі молодих російських чоловіків і жінок посилають до зони конфлікту. Чи не вважаєте ви, що в росіян є бажання розуміти, чому вони там, які перемоги вже здобуто, чи були ці 12 місяців того варті?” 

На це російський пропагандист відповів: “Знаєте, він пояснював це російській аудиторії вже багато разів, і сьогодні також. Авжеж, він головнокомандувач і керує цією спецоперацією, але ми хочемо від нього почути – і почули – стратегію Росії. Наша стратегія – це отримати гарантії безпеки для нашої країни, для нашого народу, для звичайних людей, і ми отримаємо ці гарантії від Заходу. Звісно, спецоперація наразі продовжується, і ми переможемо – у цьому був меседж Путіна, і ми в нього віримо, вся країна вірить, що ми переможемо”.

Зазначимо, що Міністерство закордонних справ України поки не відреагувало на запрошення російського пропагандиста в ефір британського мовника, на стандарти якого рівняються інші медіа.

Виконавча директорка ІМІ Оксана Романюк вважає, що ВВС порушила власну редакційну політику, запросивши в ефір пропагандиста.

“Це порушення редакційної політики BBC, яка забороняє давати слово терористам у прямому ефірі. Ви дозволили йому говорити агресивну пропаганду і не змогли зупинити чи розкритикувати його слова”, – прокоментувала вона пост Ялди Хакім.

Liked the article?
Help us be even more cool!