ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Бабченко розповів, коли взнав, що його хочуть вбити

30.05.2018, 17:49
Фото - скріншот з онлайн-трансляції Громадського

Російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко заявив, що отримав інформацію про підготовку його вбивства близько місяця тому. Про це він повідомив 30 травня у прес-центрі СБУ, повідомляє Радіо Свобода.

“Дуже хотів би подякувати Службі безпеки України за те, що врятували моє життя. Наскільки мені відомо, ця операція готувалася два місяці. Мене поінформували місяць тому. За цей місяць я бачив, як хлопці працювали, як вони рили носом, як буйволи пахали. Увесь цей місяць ми були на зв'язку, ми думали, пропрацьовували, діяли. Результатом цього стала ось ця спецоперація”, – сказав Бабченко.

За словами журналіста, йому повідомили, що за підготовку вбивства організатор отримав 40 тисяч доларів.

“Я непогано вартую, слухайте! Показали мої паспортні дані, мою фотографію, яка є тільки в моєму паспорті... Стало зрозуміло, що інформація йде з Росії, з державних служб. Здобути цю інформацію могли лише спецслужби”, – зазначив Бабченко.

Він заявляє, що на виконання замовлення на вбивство дали три тижні, потім почали “підганяти”.

“Очевидно, підганяли до Ліги чемпіонів. Доводилося якось ухилятися, вигадувати якісь відмазки: то я ногу зламав (а я її, до речі, не ламав), потім довелося кудись поїхати. Усе це мало статися не вчора, це так збіглося”, – підкреслив Бабченко.

Як повідомляв ІМІ, 30 травня голова СБУ Василь Грицак на брифінгу в Києві заявив, що Аркадій Бабченко живий і його смерть інсценували, аби врятувати від вбивства, яке замовили російські спецслужби.

Liked the article?
Help us be even more cool!