ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Бабченко вважає, що йому за якийсь час знову може загрожувати замах

31.05.2018, 14:01
Фото - "Детектор медіа"

Російський журналіст Аркадій Бабченко вважає, що за якийсь час його життю знову може загрожувати замах. На своїй сторінці у Facebook він припустив, що це може статися через кілька місяців, повідомляє “Українська правда”.

“Господи, як же це здорово – не бути мішенню. Коли ти точно знаєш: все, цього разу все. Закінчилося. Не пристрелять”, – зізнався він.

“Зараз пару днів у них (замовників убивства – ред.) буде шок, потім пару тижнів вони будуть обтікати, потім пару тижнів їх будуть дерти в усі щілини за провалену операцію”, – припустив Бабченко.

“Дасть бог, когось і звільнять, тоді взагалі є багато часу. А якщо навіть і не звільнять, то все одно кілька місяців знадобиться на вибудовування нових схем, пошук нового виконавця, пошук зброї, завезення грошей та інші технічні деталі”, – вважає він.

“А отже, пару місяців у тебе точно є до того моменту, доки ти не почнеш заново параноїти: почалася на тебе полювання знову чи ні”, – додав Бабченко.

Він зізнався, що втомився, але радий тому, як завершився замах на нього.

Як повідомляв ІМІ, 30 травня голова СБУ Василь Грицак на брифінгу в Києві заявив, що Аркадій Бабченко живий і його смерть інсценували, аби врятувати від убивства, яке замовили російські спецслужби.

Як розповів Грицак, російські спецслужби для вбивства в Києві Аркадія Бабченка завербували громадянина України Г., якому заплатили 40 тисяч доларів. Українець після отримання завдання від російських спецслужб запропонував вбити Бабченка знайомому з числа бійців на Донбасі.

Працівники СБУ затримали організатора вбивства журналіста Аркадія Бабченка, яке насправді планували здійснити спецслужби Росії, заявив Грицак. Громадянину Г. підготовлена підозра у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 14, ч.  5 ст. 27, ст. 258 КК України.

Liked the article?
Help us be even more cool!