ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Хакери Anonymous повідомили, що зламали російську пропагандистську компанію ВГТРК

28.03.2022, 10:28

Хакери Anonymous заявили, що зламали Всеросійську державну телерадіокомпанію (ВДТРК), якій належить низка пропагандистських телеканалів.

Про це вони повідомили у Twitter, пише Громадське.

Хакери кажуть, що вже готують до оприлюднення 870 ГБ даних. До структури ВДТРК входять зокрема, телеканали "Россия-1", "Россия-24", радіостанції "Русское радио", "Радио России" та інші. Також компанія має регіональні філії по всій росії.

Нагадаємо, хакери Anonymous ще на початку вторгнення рф в Україну оголосили кібервійну російській владі та президенту володимиру путіну. Після цього вони регулярно заявляють про злами тих чи інших російських ресурсів, які можуть загрожувати безпеці України. Наприклад, 24 березня вони зламали Центробанк росії та пообіцяли оприлюднити файли із секретними угодами.

21 березня хакери Anonymous пригрозили всім компаніям, які досі працюють в рф, і дали 48 годин на вихід з росії, інакше вони стануть їхньою ціллю. 

Раніше хакери повідомили про злам бази даних однієї з найбільших харчових компаній світу Nestle, сайт Росатому, виклали понад 360 тисяч файлів із сайту Роскомнагляду, хакнули медіа рф та транслювали те, що відбувається в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!