ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Американська акторка заявила, що папараці переслідують її дітей

19.07.2021, 13:32
Фото – viva.ua
Фото – viva.ua

Американська акторка Блейк Лайвлі виступила з емоційною заявою після того, як таблоїди опублікували світлини її дітей – шестирічної Джеймс, чотирирічної Інес та однорічної Бетті. 

Про це повідомляють "Букви" з посиланням на журнал People.

Акторка зізналася, що її дітей цілий день переслідували незнайомі люди, які намагалися їх сфотографувати.

"Мої діти весь день зазнавали переслідування від чоловіків. Папараці вистрибували перед нами, а потім ховалися. Незнайомка на вулиці посварилася з ними, тому що навіть їй було неприємно це бачити", – заявила акторка.

Лайвлі намагалася підійти до фотографа та спокійно з ним поговорити, але той утік. Проте папараці ще кілька разів повертався, щоб зробити фото дітей знаменитості.

Акторка звернулася до таблоїдів, які платять гроші за ці світлини.

"Ви разом редагуєте ці зображення, щоб виглядало так, ніби я радісно махаю рукою. Але це обман… Де тут ваша мораль? Я хотіла б знати. Чи ви просто не хвилюєтеся про безпеку дітей?" – написала акторка.

Лайвлі розповіла, що такі випадки траплялися й раніше, але вона змогла домовитися з фотографами про те, що позуватиме на світлинах добровільно, проте без дітей.

"Будь ласка, припиніть платити дорослим задам за переслідування та полювання на дітей. Йдімо в ногу з часом", – закликала зірка.

Liked the article?
Help us be even more cool!