ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Аласанія не виключив, що судитиметься через своє звільнення

01.02.2019, 09:01

Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив, що йому невідомі причини розірвання з ним контракту і не виключає, що оскаржить у суді рішення наглядової ради НСТУ щодо його звільнення. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, наглядова рада не стала заслуховувати річний звіт правління і з процедурними порушеннями ухвалила рішення.

“Причини мені невідомі, офіційного обґрунтування немає (обіцяють за тиждень). Не те що зовсім несподівано – намагалися давно, та й цього разу бюлетені були заготовлені завчасно, – але так очевидно перед виборами... ну дещо необережно. Що далі? – порушено всі процедури; судова боротьба можлива і навіть обов‘язкова – після обнародування причин”, – написав він.

Аласанія додав, що в порядку денному наглядової ради питання про розірвання контракту не було.

“За поданням “з голосу” Козака і поправкою Панича – поставили на голосування, зробили голосування “закритим і таємним” та проголосували. Складом: Тетяна Лебедєва, Світлана Остапа, Вадим Міський, Володимир Яворівський, Тарас Аврахов, Олексій Панич, В'ячеслав Козак, Віктор Таран, Сергій Таран, Наталя Скрипка, Ігор Хохич, Олександр Павличенко. Троє – проти, дев'ять – за”, – написав Аласанія.

Як повідомляв ІМІ, 31 січня наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України ухвалила рішення про усунення з посади голови правління Суспільного мовлення Зураба Аласанії. Таке рішення було ухвалене більшістю голосів на черговому засіданні наглядової ради: за проголосували дев'ять присутніх членів наглядової ради, проти – три.

Liked the article?
Help us be even more cool!