ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

99% того, що відбувається на фронті, цивільні не бачать – Міноборони

16.05.2023, 17:09
Фото – Слово і Діло
Фото – Слово і Діло

Цивільні люди отримують мінімальну інформацію про те, що відбувається на фронті. Важливі новини про війну надходять із затримуванням, повідомив заступник голови патронатної служби Міністерства оборони Олексій Копитько.

"Фронт у нас від – Бреста до Дунаю. Не треба зводити сприйняття фронту до найгарячішої ділянки... На кожній ділянці фронту вирішується своє завдання, у тому числі – приховано. Щоб таємне свого часу стало явним. Просто пам'ятайте, що 99% того, що відбувається, ви не бачите", – написав Копитько.

Він зазначив, що військові працюють над тим, щоб змусити російських окупантів реагувати, метушитися, робити помилки й так далі. 

"Важливі новини з фронту надходитимуть у рваному ритмі і, як правило, із затримкою. Має сенс налаштувати себе на деяке внутрішнє гальмування при сприйнятті новин", – повідомив представник Міноборони.

Щодо контрнаступу, Копитько зазначив, що для оборонних зусиль країни конструкт "контрнаступ" має таке саме значення, як і будь-яка інша складова оборони.

"Це частина неподільної роботи. Випинання цього конструкту було необхідно більше для аудиторії партнерів, щоб сфокусувати зусилля на конкретну допомогу під конкретне завдання", – пояснив представник Міноборони.

Він зауважив, що політично цей цикл "відпрацьований на максимумі".

"Закінчується прояв результатів (як із британськими ракетами: рішення було забезпечене раніше, потім раптово публічно оголосили, а потім росіянам почали здаватися уламки цих ракет у місцях необережного куріння)", – зазначив Копитько.

Як повідомляв ІМІ, українська протиповітряна оборона має засоби, щоб убезпечитися від фіксації ворогом їхньої роботи. Зокрема, після бойової роботи військові змінюють місця пусків, дислокації окремих підрозділів. 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!