ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

5 канал випустив новорічну листівку з оголеною чоловічою частиною колективу

04.01.2023, 10:32
Фото – 5 канал
Фото – 5 канал

Чоловічий колектив 5 каналу сфотографувався оголеним для благодійного збору на рації для Збройних сил України. Про це повідомляється на сайті каналу.

“Наші чоловіки вирішили підтримати дівчат з календаря “Без цензури” і теж сфотографуватися заради донатів на рації. А ще заради посмішок усіх жінок, які на фронті і в тилу. Жінок, на яких у цей складний час тримається наша країна”, – зазначає канал.

Як зазначає канал, ідею новорічної листівки підкинули їхні дописувачі в соцмережах.

“Наші чоловіки теж хочуть і вміють збирати донати, підтримувати і дарувати радість. Якщо вас посміхнула наша листівка-привітання і ви хочете долучитися до благодійного збору, донатьте 50, 100 чи більше гривень на нашу банку”, – йдеться в повідомленні.

Завдяки жіночому оголеному календарю “Без цензури” канал зібрав понад 2 млн гривень і закупив 50 рацій.

Як повідомляв ІМІ, 5 канал, до Дня Збройних сил України, 6 грудня 2022 року, випустив календар з фотографіями оголених журналісток. Канал назвав це акцією на підтримку армії та заявив, що отримані від продажу календаря гроші передадуть на допомогу ЗСУ.

Представники громадських, правозахисних і медійних організацій заявили про неприпустимість поширення календарів з оголеними журналістками та назвали акцію сповненою дискримінаційних і сексистських наративів. Вони закликали 5 канал відмовитися від цієї акції й не поширювати календар.

Крім того, правозахисники закликали урядову уповноважену з питань гендерної політики, уповноваженого Верховної Ради України з прав людини й Комісію з журналістської етики дати оцінку законності й етичності дій 5 каналу.

Шеф-редакторка 5 каналу Ірина Герасимова в коментарі Громадському подякувала авторам заяви за піар і закликала спрямувати зусилля на підтримку ЗСУ.

А уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець “не побачив нічого поганого” в цьому еротичному календарі.

Liked the article?
Help us be even more cool!