ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

24 канал оголосив збір на дрон для свого журналіста, який воює на фронті

08.11.2022, 17:00
Фото – 24 канал
Фото – 24 канал

24 канал оголосив збір на дрон DJI Mavic для журналіста розділу “Техно” В'ячеслава Журби та його бригади, які захищають Україну на Донецькому напрямку. Про це повідомляється на сайті каналу.

За даними каналу, Журба від початку повномасштабного вторгнення добровільно пішов на фронт. Зараз він служить у бригаді, яка відбиває атаки ворога на Донецькому напрямку – одному з найгарячіших. 

Збір на дрон відкрила дружина журналіста, керівниця відділу Lifestyle каналу Уляна Журба. Уляна згадує, що з початком повномасштабного вторгнення В'ячеслав, його батько та ще один брат добровільно пішли на фронт. 

“Вже вісім місяців наш колега замість обіймів дружини міцно тримає в руках зброю, замість теплого ліжка ночує в окопах, наближаючи нашу перемогу”, – зазначає канал.

Крім дрона, бригаді потрібні наплічник для дрона UTactic DronePack та три-чотири запасні батареї.

Щоб придбати все необхідне, потрібно зібрати 150 тисяч гривень. Долучитися до збору можна, перейшовши за посиланням на банку “Монобанку”, або ж переказом на картку Приватбанку – 5168 7554 2805 3447.

Канал нагадує, що раніше завдяки своїм читачам їм вдалося зібрати кошти на одну з автівок для підрозділу ЗСУ, який у боях втратив частину спорядження.

Liked the article?
Help us be even more cool!