ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

23 жовтня - захід "Місцеві вибори 2020: час гідних чи наступу олігархів з російською агентурою на місцеве самоврядування?"

21.10.2020, 10:11
Фото - facebook.com/ANTSngo
Фото - facebook.com/ANTSngo

23 жовтня о 12:00 у Києві розпочнеться захід “Місцеві вибори 2020: час гідних чи наступу олігархів з російською агентурою на місцеве самоврядування?”, організований громадською організацією “Мережа захисту національних інтересів “АНТС”.

Чи є достойні кандидати на місцевих виборах-2020? Чому обов’язково треба йти на виборчі дільниці? Хто ховається за красивими білбордами та обіцянками? Чи вдасться олігархам з регіональними феодалами поділити країну на сфери впливу? Наскільки помітним є російський слід на цих виборах? Як в умовах пандемії працюватимуть міжнародні спостережні місії? Як не допустити злочинців та сепаратистів, які рвуться у місцеву владу?

Експерти Мережі “АНТС” підіб’ють підсумки ініціатив #марафонзкандидатом та #ідунавибори #підтримуюгідних. Представники Центру протидії корупції розкажуть про нові розслідування про власників політичних проектів. ІМІ презентує результати моніторингів основних замовників джинси, “найпроблемніші” регіони, фейки та інші тренди місцевої передвиборчої кампанії в медіа.

Захід відбудеться біля пам’ятника Магдебурзькому праву в Києві (Набережне шосе, 6) - символічного місця, що нагадує про європейські традиції місцевого самоврядування.

Спікери заходу:

Ганна Гопко, голова правління Мережі захисту національних інтересів “АНТС”;

Дарина Каленюк, виконавча директорка Центр Протидії Корупції, ініціатива “Зробимо їх візи разом”;

Оксана Романюк, виконавча директорка Інститут Масової Інформації (ІМІ)

Сергій Савченко, експерт Центру глобалістики “Стратегія ХХІ”.

Запрошуються медіа. Пряма трансляція заходу також відбудеться на сторінці Мережа захисту національних інтересів «А Н Т С».

Liked the article?
Help us be even more cool!