ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"112 Україна" покаже концерт із Кремля до Дня вшанування пам'яті жертв війни

22.06.2020, 10:05
Фото – скриншот з відео 112 Україна
Фото – скриншот з відео 112 Україна

Канал “112 Україна” до Дня вшанування пам'яті жертв війни 22 червня покаже концерт народної артистки Грузії та Росії Тамари Гвердцителі в Кремлі. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на пресслужбу каналу.

Як зазначили на каналі, у концерті “Напередодні переможної весни”, крім Гвердцителі, взяли участь “інші зірки естради, що представляють, зокрема, Грузію і Білорусь”.

Як пише видання, на YouTube-каналі Тамари Гвердцителі є відеозапис цього концерту, який відбувся в російському Кремлі до Дня перемоги 9 травня 2020 року, а також перелік учасників. Абсолютна більшість із них – росіяни, зокрема ті, яких в Україні занесено до переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці: Лев Лещенко, Стас П'єха, Олександр Розенбаум, Сергій Трофімов, Олег Газманов.

Влітку 2018 року програма “Схеми” встановила зв’язок менеджменту телеканалу “112 Україна” із проросійським політиком Віктором Медведчуком після зміни редакційної політики телеканалу. Згодом оточення Віктора Медведчука стало контролювати групу із трьох телеканалів: “112 Україна”, NewsOne і ZIK.

22 червня в Україні відзначають День скорботи й вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Цього дня в 1941 році нацистська Німеччина розпочала бойові дії проти Радянського Союзу (Друга світова війна на той час уже тривала майже два роки). Інститут національної пам’яті України оцінює втрати України у війні у 8–10 мільйонів життів, повідомляє Радіо Свобода.

Liked the article?
Help us be even more cool!