ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"112 Україна" почав транслювати Шарія

25.10.2019, 15:34
Фото – ms.detector.media
Фото – ms.detector.media

Відеоролики блогера та політика, який підігрує російській пропаганді про Україну, Анатолія Шарія почали транслювати в ефірі каналу “112 Україна”, повідомляє MediaSapiens.

У першому випуску блогу для 112 каналу Шарій звинувачує нового генпрокурора Руслана Рябошапку в бездіяльності щодо справи одеського активіста Сергія Стерненка, на якого скоїли три напади. Під час останнього він, захищаючись, поранив ножем одного з нападників, унаслідок чого той помер. 

Як пише , Шарій маніпулює, називаючи Стерненка “вбивцею”, стверджуючи, що він нібито наздогнав нападника за 100 метрів від місця злочину та навмисно завдав йому удару ножем. Водночас не згадує, що це був третій напад на нього зі зброєю, під час якого сам активіст дістав ножове поранення руки та струс мозку.  

Таку ж версію події, зазначає MediaSapiens, активно просувають у медіа проросійський блогер та соратник Януковича Андрій Портнов, ексрегіонал Олег Царьов. Його активно підтримує блогер та народний депутат Олександр Дубінський. Відповідно, “вбивцею” Стерненка називають російські ЗМІ та група медіа, підконтрольна Віктору Медведчуку.

Також у своєму блозі Шарій рекламує Андрія Портнова, підкреслюючи, що він ініціював 13 кримінальних справ проти експрезидента Петра Порошенка. Також він звинуватив генпрокурора Руслана Рябошапку в тому, що той “наказав не чіпати "Ленінську кузню” – завод, який належав Порошенку, зазначивши, що про це повідомляють у ЗМІ. Таку ж риторику мають проросійські видання, на кшталт "Украина.ру".

MediaSapiens нагадує, що вже писало про те, які меседжі просуває в медіа відеоблогер та проросійський політик Анатолій Шарій.    

Як повідомляв ІМІ, 14 грудня 2018 року телеканал “112 Україна” заявив, що новим власником каналу став народний депутат від політичної партії “Опозиційний блок” Тарас Козак, який є близьким соратником проросійського політика Віктора Медведчука.

Liked the article?
Help us be even more cool!