ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

1+1 media спростувала фейк про "військовий щоденник" ведучого телеканалу Євгена Плінського

Фото – ТСН.ua
Фото – ТСН.ua

Медіагрупа 1+1 media спростувала інформацію про вступ ведучого та журналіста телеканалу 1+1 Євгена Плінського до Збройних сил України і про створення ним телеграм-каналу з “військовим щоденником”. Про це повідомляється на сайті холдингу.

У компанії заявили, що Євген Плінський продовжує свою роботу на телеканалі та не має жодних офіційних сторінок, окрім авторського телеграм-каналу та особистих акаунтів у фейсбуку та ютубі. 

“Вочевидь, фейковий телеграм-канал був створений шахраями для використання у своїх цілях, які нам невідомі. Своєю чергою ми вже передали цей фейковий ресурс на блокування внутрішньою системою моніторингу SUDUM і закликаємо українців з обережністю ставитися до контенту на підозрілих сторінках і ресурсах, особливо тих, які не мають верифікації”, – йдеться в заяві.

Скриншот ІМІ

Сам Євген Плінський вважає, що телеграм-канал міг бути створений росіянами або проросійськими силами для нової хвилі ІПСО та дискредитації Сил безпеки та оборони України. 

“Використовуючи фейковий “військовий щоденник”, вони можуть намагатися дезорієнтувати суспільство та просувати ворожі наративи. Тож закликаю аудиторію бути обережною та скаржитися на такі фейкові ресурси”, – сказав він.

1+1 media зазначає, що в соцмережах і месенджерах почастішали випадки створення  фейкових сторінок інформаційних ресурсів, які входять до складу медіагрупи.

Компанія зазначає, що не є відповідальною за коректність поширеної в цих спільнотах інформації та закликає аудиторію користуватися лише офіційними сторінками 1+1 media в соціальних мережах.

Liked the article?
Help us be even more cool!