ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі охоронець академії погрожував журналістці УСІ

23.01.2020, 14:23
Фото – скриншот з відео УСІ
Фото – скриншот з відео УСІ

В Одесі 22 січня охоронець Одеської державної академії будівництва та архітектури Микола Яковенко погрожував журналістці інтернет-видання “Українська служба інформації” Ганні Покровській під час знімання сюжету про наявність в академії пожежної безпеки. Про це повідомляється на сайті видання.

Інцидент стався під час знімання чергового сюжету для спецпроєкту “Інспекція УСІ”, де журналісти перевіряють пожежну безпеку навчальних закладів.

“На запитання журналіста, де шукати пожежні рукави, які повинні бути в пожежному крані, вахтер викликала охорону. Яковенко спочатку намагався вигнати оператора Владислава Швеця і журналістку Ганну Покровську з корпусу. Після чого зірвав з Покровської посвідчення і не віддавав”, – пише видання.

За інформацією видання, повернути посвідчення вдалося лише після виклику на місце поліції. 

“Повертаючи посвідчення, Яковенко заявив, що переписав і віддав керівництву всі дані Покровської, і обіцяв, що “особисто (її. – Ред.) розстріляють”, – пише видання.

Крім того, зауважує редакція, охоронець хамив патрульним, які приїхали на виклик. І стверджував, що знімати в академії преса може тільки після узгодження з адміністрацією.

За цим фактом журналісти УСІ написали заяву в поліцію.

Liked the article?
Help us be even more cool!