ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Коронавірус на каналі Медведчука?

Фото – скриншот з відео Олексія Братущака
Фото – скриншот з відео Олексія Братущака

У Зеленського чергова можливість прикрити російську пропаганду. Або хоча б відправити на карантин.

У нас же безпрецедентні заходи через пандемію? Так. І ось у цей час на медведчуківський канал приходить черговий "коронавірус-експерт", у якого симптоми коронавірусу. А саме – сухий кашель.

Цим "експертом із симптомами" є ексгенпрокурор Святослав Піскун. 17 березня його запросили на ток-шоу "Пульс". Шоу вже кілька днів проводиться без глядачів, лише з ведучими Степанець та Полуєвим.

Вияв симптому коронавірусу стався якраз у той момент, коли Піскун розповідав про сам вірус. Водночас він озвучував конспірологічну версію появи вірусу, що коронавірус – це бактеріологічна зброя.

"Вона просто недороблена, і вона вискочила. Він (вірус. – Ред.) не такий, як усі. Він довго дуже живе при сонці. А віруси обично зникають при сонці. Він іскуствєнно вирощений. Кх-кх. Він мутований", – розповідав Піскун.

Після цього Піскун продовжив розповідати про вірус. І знову закашляв.

Якщо коротко, після такого і Піскуна, і всіх працівників, які з ним контактували, а можна і самого Медведчука, який на постійному контакті зі 112-м каналом, усіх їх – на обсервацію! Можна в Нові Санжари під нагляд Нацгвардії.

А якщо будуть відмовлятися, то за новими правилами це може потягнути до трьох років позбавлення волі. Саме таке покарання вранці 17 березня проголосувала Верховна Рада за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм.

Liked the article?
Help us be even more cool!