ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Кіпіш" Мосейчук. Як "Плюси" розганяють коронавірус-паніку

Фото – скриншот з відео 1+1
Фото – скриншот з відео 1+1

В ефірі "Права на владу" 12 березня була тупа істерика, яку розганяють на всю країну. Нібито повний борт із Мілана привіз до Києва хворих на коронавірус. В ефір дали одного пасажира, який розповів про зраду зрадну: хворі на літаку, ніхто їх не перевіряє, всіх відпустили. Якщо коротко, ми всі помремо.

А тепер спокійніше.

Чувак – колишній кандидат "Укропу" до Київради Антон Гура. Це до того, як "простий пасажир" потрапив на ефір "Плюсів".

Днями цей чувак як медичний експерт виходив в ефір на "Клименко тайм". Це той Клименко, який утік з України і підтримує антиукраїнські сили. Це так, для розуміння. Чувак тупо хайпує на різних темах.

Далі. В ефірі "Плюсів" розповіли, що жодної перевірки пасажирів рейсу Мілан – Київ в аеропорту "Бориспіль" не зробили. І це після того, що Мосейчук передивилась усі стріми цього випадкового пасажира. Не знаю, що там дивилася Мосейчук. Бо на цих стрімах видно, що на літак піднялися люди в медичному екіпіруванні і перевірили навіть самого чувака-стрімера.

Далі. Чувак каже, що на борту ВСІ кашляли-чхали. І слідом за ним Мосейчук дублює: "УВЕСЬ борт кашляє". Але це тупа маніпуляція. Жодних доказів, що всі на борту кашляли-чхали, немає. Навіть більше, зі стрімів ми не бачимо, щоб хтось кашляв.

Далі. Верх маразму, маніпуляцій та розгону паніки. Мосейчук без жодних результатів медичних тестів робить висновок: "У літаку, очевидно, четверо хворих на коронавірус". Та це ж премія Нобеля! Українка ставить діагноз зі стріму "блогера". Куди там Китаю, Штатам та Європі до технологій Коломойського!

Єдине, що мені не зрозуміло: чому після свого діагнозу Мосейчук нарікає, що влада не подбала про тепловізори? От Ердоган до свого парламенту прийшов з тепловізором, щоб визначити, у кого з депутатів підвищена температура. А українська влада про тепловізори не подбала, нарікає ведуча "Плюсів". Але я от не розумію: навіщо нам тепловізори, якщо Мосейчук і так може встановлювати діагноз людям за відео стрімера?

Якщо коротко, Мосейчук – у міністри охорони здоров'я. Чувака-влогера з "Укропу" – їй у заступники. Разом з Раімовим. Буде дрім-тім. І нехай вони потім розбираються з панікою, яку розганяють "Плюси" своїми фейкометними ефірами.

Liked the article?
Help us be even more cool!