ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти готують звернення до Нацради на підтримку мовлення “Громадського радіо” у Луцьку

04.09.2017, 10:37

Волинські журналісти та активісти збирають підписи під зверненням до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з проханням переглянути рішення про надання FМ-частоти в Луцьку. Про це повідомляє представниця ІМІ у Волинській області.

Нагадаємо, 31 серпня Нацрада вирішила надати частоту 106,2 МГц у Луцьку радіо “Хіт-FM”, а не “Громадському радіо”.

Збір підписів під зверненням до Нацради ініціювала місцева журналістка Мая Голуб, яка вважає, що “Громадське радіо” Луцьку потрібне. Цю ідею одразу підтримали місцеві журналістки Аріна Крапка, Ірина Власюк, а також Ірина Полєтуха, яка працює PR-менеджеркою Літературного міжнародного поетичного фестивалю “Meridian Lutsk”.

“Я вважаю, що чесних та незалежних журналістів варто підтримувати. Такою є команда “Громадського радіо”, адже редакція не залежить від олігархів. Мене здивувало рішення Нацради. Одразу виникла ідея написати лист-звернення та зібрати підписи журналістів з Луцька, активістів та всіх небайдужих громадян. Будемо збирати підписи у волинських редакціях, у центрі міста”,  - зазначила Мая Голуб.

“Мені вже чимало людей написали у приватні повідомлення у Facebook, які готові долучитися та підтримати дану ініціативу. Будемо збирати підписи, щоб показати, що “Громадське радіо” Луцьку потрібне. Ми звернемось до редакцій волинських ЗМІ, а також активістки будуть збирати підписи на Театральному майдані у центрі Луцька”, - додала вона.

Активістки розповіли, що кожен може долучитися та підтримати дану ініціативу. 4 вересня підписи збиратимуть на Театральному майдані о 18:00.

Liked the article?
Help us be even more cool!