ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти Bihus.info вимагають вибачень від лідерів “Батьківщини” за образу колеги

11.10.2017, 14:45
Фото - скріншот з відео

Команда антикорупційного проекту Bihus.info вимагає публічного вибачення від голови Київського осередку “Батьківщини” Костянтина Бондарєва та керівника партії Юлії Тимошенко “за неприпустиму поведінку, погрози та приниження гідності” журналістки програми “Наші гроші з Денисом Бігусом” Мар’яни Мотрунич. Про це повідомляється на сайті Bihus.info.

“У відповідь на запит на інформацію від журналістки Мар’яни Мотрунич, пан Бондарєв зателефонував і заявив (цитата): “Мар’яно, дуже цікаве питання ви поставили, але я не можу відповіді на нього надати… Мені прийдеться повідомити про професійну діяльність всіх ваших сусідів і родичів, що ви… проститутка”, - пише видання.

Як зазначає редакція, крім образ, які були зафіксовані в телефонній розмові і показані в сюжеті, Костянтин Бондарєв принижував гідність журналістки і погрожував їй в смс-повідомленнях.

“Таким чином, ми очікуємо не тільки на публічне вибачення Костянтина Бондарєва, але й на офіційну реакцію партії “Батьківщина” на таку поведінку одного з її лідерів. Відповідне звернення вже відправлено до прес-служби партії”, - зазначає редакція.

У разі відсутності відповідної реакції упродовж тижня, редакція звертатиметься до суду для захисту честі і гідності наших журналістів.

У зверненні до партії Мар’яна Мотрунич зазначає, що Костянтин Бондаренко замість відповідей на запит дозволив собі принижуючі висловлювання на її адресу.

За її словами, вона направила запит Бондаренку в ході підготовки матеріалу про доходи лідера партії “Батьківщина” Юлії Тимошенко.

У зверненні журналістка пояснює, що під час підготовки матеріалу було виявлено, що ломбард, фірма-засновник якого перераховувала кошти Юлії Тимошенко, прописана в “партійній будівлі. За адресою Героїв Севастополя, 48 знаходиться і приймальня народного депутата від “Батьківщини” Сергія Власенка і партійна організація Київської області “Батьківщини”, тож керівнику обласної організації був направлений запит.

Письмової відповіді журналістка не отримала, однак їй зателефонував Бондаренко і “не відповівши на жодне з запитань дозволив собі принижуючі висловлювання на мою адресу”. Після того, зазначає журналістка, він повторив теж саме в смс-повідомленнях.

Фото - Bihus.info
Liked the article?
Help us be even more cool!