ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістці “Громадського.Запоріжжя” погрожували розбити камеру молодики в масках

02.10.2017, 14:36
Фото - "Громадське Запоріжжя"

У Запоріжжі 30 вересня під час Фестивалю рівності, журналістці “Громадського. Запоріжжя” Катерині Марковій погрожували розбити камеру молодики в масках, які виступали проти фестивалю. Про це журналістка повідомила представниці ІМІ у Запорізькій області.

Молодики зібралися біля місця, де мала відбутися виставка в рамках Фестивалю рівності, що другий раз проходить в обласному центрі.

“Хтось з цих малолітніх кричав, що “ти зараз без камери залишишся!”. Крім того, разів десять мені кричали: “Не знімай!” - але хто саме кричав, невідомо, бо всі вони були в масках”, - розповіла журналістка представниці ІМІ.

Як повідомляє “Громадське. Запоріжжя”, під час Фестивалю рівності в Запоріжжі молодики у масках напали на учасників фестивалю. Вони вигукували: “Не пропустимо геїв та лесбійок!” На запитання журналістки Громадського ТБ Запоріжжя про їхні наміри, лунали фрази на кшталт “будемо бити п*дарасів”.

Крім того, молодики застосували газ, після чого поліція відтіснила їх з місця події. Всього під час події, за різними даними, було затримано від 7 до 17 людей. Було відкрите кримінальне впровадження за статтею “Хуліганство”.

Liked the article?
Help us be even more cool!