ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі помер телеведучий, відомий проросійськими поглядами

12.06.2017, 13:08

В Одесі ввечері 11 червня помер одеський телеведучий і автор програми “Правда” Григорій Кваснюк, повідомляє Думська.

У 69-річного ведучого були проблеми з серцем.

Кваснюк був головним редактором телекомпанії “Ріак”, працював на каналі “АТВ” і був членом всеукраїнської політичної партії “Батьківщина”. Відомий своїми радикальними проросійськими поглядами.

У 2010 році був обраний депутатом Одеської міської ради. У цьому ж році його призначили головним редактором газети “Одеський вісник”, а в 2012 він був звільнений з цієї посади.

Як повідомляв ІМІ, 13 лютого одеське інформаційне видання “Мегафон” написало про місцевого журналіста, колишнього співробітника каналу “АТВ” Григорія Кваснюка, який у своїх відеосюжетах відкрито пропагує “руський мир” та славить терористів так званих “ДНР/ЛНР”. Зокрема, ліквідацію Гіві Кваснюк назвав “терористичним актом”, “страшним убивством”, самого Гіві – “легендарним, безсмертним комбатом”, прощатися з яким “вийшов весь Донбас, непідконтрольний київському режиму”, який нібито “бомбить і розстрілює мирних людей”. Саму ж Україну Кваснюк називає “терористичною державою”, – писав “Мегафон”.

Одеські журналісти вважають, що СБУ має звернути увагу на роботу журналістка Кваснюка.

Після цього слідчі Управління СБУ в Одеській області за фактом випуску авторської програми “Правда с Григорием Кваснюком” розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст.  110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України. При цьому СБУ зауважила, що раніше не знаходила ознак злочину у висловлюваннях журналіста під час його програми “Правда с Григорием Кваснюком”.

Liked the article?
Help us be even more cool!