ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Кременчуці охоронець перешкоджав журналістці знімати та вирвав із рук телефон

08.09.2017, 10:36
Фото - "Кременчуцька газета"

У Кременчуці 7 вересня в приміщенні ПАТ “Полтаваобленерго” охоронець приватної фірми “Явір” перешкоджав вести зйомку журналістці місцевого видання “Вісник Кременчука” Олені Ліпошко та вирвав з рук телефон, повідомляє “Кременчуцька газета”.

За словами кореспондетки, вона прийшла в абонентський відділ Кременчуцької філії обленерго на прохання містян, які звернулись до редакції.

“Перед цим до редакції звернулись кременчужани, які вже четвертий день не можуть підключити електроенергію у власній квартирі. Я на місці представилась і пред’явила посвідчення, оголосивши, що буду виконувати свої професійні обов’язки, а саме вести фото і відеозйомку”, - розповіла Ліпошко.

Під час спілкування з працівниками адмінвідділу журналістка вела репортаж. У якийсь момент з’явився охоронець. За її словами, він вимагав припинити відеозйомку без пояснення, а потім силою вирвав телефон і кинув його на підвіконня.

На місце події за викликом журналістки приїхали патрульні і слідчо-оперативна група. Складено протокол про порушення закону та перешкоджання журналістській діяльності.

За повідомленням прес-офіцера Кременчуцького відділу поліції Анни Васенко, наразі слідчі дають юридичну оцінку діям охоронця.

Відео: Олена Ліпошко

Liked the article?
Help us be even more cool!