ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Артемівську викрали російського журналіста Павла Канигіна

12.05.2014, 10:29

Кореспондента російської опозиційної газети "Новой Газеты" Павла Канигіна вночі викрали в Артемівську Донецької області. Про це повідомляє російський журналіст Ілля Азар у своєму Twitter.

"Канигін уночі надіслав смс, що його викрали, начебто його возили у Слов'янськ. Колега заплатив викуп 1000$, обіцяли відпустити, але телефон поза доступом", - написав він.

Канигін висвітлював голосування на псевдо-референдумі.

Пізніше журналіст Петро Шеломовскій в Twitter написав, що Канигіна утримують проросійські бойовики в Слов'янську. За його словами, журналіста вирішили затримати за його повідомлення в Facebook. На своїй сторінці у соцмережі Канигін описував вільний доступ до бюлетенів учасників голосування, обурення і відчай жителів Донбасу та зникнення місцевих керівників, які не підтримують самопроголошену "Донецьку республіку".

Журналіст Hromadske.tv Мустафа Найєм виклав на своїй сторінці у Фейсбуці скріншот смс-листування з Канигін. “Мене викрали, вимагають 30 тис дол”, - написав кореспондент «Нової газети» Найєму в 4:05 (5:05 за Києвом), додавши, що знаходиться в Артемівську (Донецька область).

У "Новій газеті" відмовилися прокоментувати інформацію про викрадення Канигіна, повідомляє "Эхо Москвы".

Українська правда

View image on Twitter

Liked the article?
Help us be even more cool!