ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Уряд Словаччини дає €1 млн за інформацію щодо вбивства журналіста

27.02.2018, 10:23
Фото - TASR

Уряд Словаччини запропонував 1 млн євро за інформацію, яка допоможе розкрити вбивство журналіста-розслідувача Яна Кучака і його дівчини. Про це заявив прем'єр-міністр країни Роберт Фіцо, повідомляє Ліга з посиланням на Aktuality.

“Наше першочергове завдання - зловити вбивць. Тоді буде можливість говорити про мотиви і про те, що ж відбулося насправді”, - сказав прем'єр.

За словами Фіцо, якщо мотивом вбивства стала діяльність журналіста, це можна буде розглядати як посягання на свободу слова і демократію в країні.

Розслідуванням справи займеться Генпрокуратура. Також буде створено спецгрупу з розслідування, до якої увійдуть представники різних силових структур Словаччини.

У поліції опублікували номер телефону, за яким можна повідомити інформацію, зазначивши при цьому, що повідомлення можна залишити анонімно.

Як повідомляв ІМІ, 26 лютого у Словаччині вбили 27-річного журналіста видання Aktualít Яна Кучака та його дівчину. Їх знайшли застреленими у помешканні в населеному пункті Велка Мача неподалік міста Трнава.

Найбільш вірогідним мотивом убивці правоохоронці вважають професійну діяльність журналіста.

Liked the article?
Help us be even more cool!