ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Стрию підприємець розбив голову журналісту за критичний матеріал

30.11.2017, 11:12
Фото - stryi.in.ua

У місті Стрий (Львівська область) 28 листопада місцевий майстер з ремонту пральних машин побив адміністратора видання “Діловий Стрий”, яке опублікувало критичний матеріал про його роботу. Про це повідомила ZAXID.NET речниця Стрийського відділу національної поліції Львівщини Ольга Мартинюк.

У опублікованому 21 листопада матеріалі автори видання написали, що майстер “забирає машинку і потім її не повертає”, а також опублікували його мобільні телефони. “Підприємець прийшов у редакцію, де працювали журналісти, які опублікували матеріал, і завдав тілесні ушкодження одному зі співробітників сайту”, - зазначила Ольга Мартинюк.

У Стрийському відділі поліції повідомили, що постраждалий Андрій Кипеняк написав заяву у поліцію, відкрито кримінальне провадження, триває досудове розслідування.

Як повідомляє “Діловий Стрий”, 28 листопада в кінці робочого дня у редакцію передзвонив приватний підприємець Тарас Коцан з вимогами спростувати інформацію щодо нього.

За інформацією видання, під час телефонної розмови чоловік погрожував, що “щас прийду і буду морди бить”, “ждите неожиданностей”, “я зараз зайду до вас в офіс, і зроблю такий погром, що міліція вам не поможе”, “вас діти вдома чекають? - от ви подумайте про свою сім'ю”, “розберіться, бо інакше ви сьогодні додому не попадете”...

У свою чергу, редакція запросила чоловіка в офіс для вирішення ситуації.

У Стрию напали на інформаційне агентствоНа фото - Андрій Кипеняк, фото "Діловий Стрий"

“Залетівши” до нас в офіс, почав погрожувати, що зараз буде всім “морди бити” і вимагати 100 тис. грн за “моральний ущерб” за те, що ми йому зробили антирекламу. Після криків та нецензурної лайки наніс тілесні ушкодження адміністратору сайту Кипеняку Андрію Дмитровичу. Удар був нанесений у голову предметом, що нагадує “кастет”. Після цього з голови полилась кров і було видне розсічення. Потім після удару втік з офісу”, - пише видання. Після цього редакція викликала поліцію.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!