ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Слов’янську зник журналіст ВолиньPost Сергій Шаповал

27.04.2014, 22:58

26 квітня, починаючи з 15 години, зник зв`язок із журналістом ВолиньPost Сергієм Шаповалом. Про це “Телекритиці” повідомила сестра кореспондента, журналістка Катерина Шаповал.

За її словами, Шаповал висвітлював ситуацію у Харкові, а після цього повідомив друзям, що вирушив до Слов`янська. Починаючи з 15 години, він не відповідав на телефонні дзвінки дружини. Близько 21-ї телефонний зв`язок увірвався із ним взагалі.

Рідні журналіста Сергія Шаповала та редакція ВолиньPost звернулися із заявами до правоохоронних органів про зникнення журналіста, повідомила Катерина Шаповал.

За її словами, вночі вона написала заяву в міліції, зранку 27 квітня її зареєстрували в Оболонському РВВС міста Києва. Водночас у Луцьку дружина журналіста та редакція теж подали заяви до міліції.

Нагадаємо, за даними Інституту масової інформації, протягом квітня на Сході України сепаратисти захопили вже 18 журналістів. Виконавчий директор Інституту масової інформації (ІМІ) Оксана Романюк закликала журналістів щодо поїздок на Схід України, зокрема до Слов`янська, не ризикувати життям та зважити на шанси роботи в умовах неконтрольованої небезпеки й беззаконня.

Liked the article?
Help us be even more cool!