ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві представники морпорту намагалися перешкодити журналістам НікВесті

03.05.2018, 15:28
Фото - скріншот з відео НікВесті

Співробітники адміністрації миколаївської філії Адміністрації морських портів України намагалися 2 травня перешкодити журналісту інтернет-видання НікВесті Олегу Деренюзі, просили його покинути територію біля будівлі адміністрації, яку планував відвідати міністр інфраструктури України Володимир Омелян, повідомляє НікВесті.

Начальник служби загальної охорони і режиму порту Марк Парубець навіть викликав на місце наряд патрульної поліції. Приїхавши за викликом, співробітники поліції повідомили, що дзвінок надходив не на “102”. Як пише видання, вказівку ​​приїхати “для охорони порядку” патрульні отримали від свого командира. При цьому видання зауважує, що на території біля входу в будівлю адміністрації порту нікого, крім знімальної групи і співробітників адміністрації, не було.

На прохання журналіста не провокувати конфлікт і тим самим не псувати візит міністра інфраструктури, начальник служби морської безпеки миколаївської філії АМПУ відповів, що це сам журналіст псує візит.

“У мене, наприклад, немає райдера, якоїсь вказівки, що НікВесті (ставитимуть запитання - ред.)", - сказав Марк Парубець.

У підсумку, зазначає видання, міністр інфраструктури України Володимир Омелян відповів на всі питання журналіста, незважаючи на спроби працівників порту перешкодити цьому.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!