ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві прихильники ПР напали на журналіста "Преступности.НЕТ" після заклику видворити його

25.01.2014, 21:58

25 січня у Миколаєві прихильники Партії регіонів, які зібралися під будівлею облдержадміністрації на мітинг, перешкоджали законній журналістській діяльності кореспондентів відразу кількох місцевих інтернет-видань. Так, кореспондента інтернет-видання «NikLife» Євгена Гомонюка та інших журналістів не пустили в саму будівлю ОДА під приводом, що сьогодні адміністрація не працює, повідомляє Преступности.НЕТ.

Видання нагадує, що 25 січня є робочим днем у зв'язку з відпрацюванням «новорічних канікул». Також видання зазначає, що при цьому міліція безперешкодно впускала і випускала чиновників, депутатів облради та міськради, а також самих мітингувальників.

Після цього один з найбільш активних протестувальників, використовуючи гучномовець, назвав журналіста Гомонюка провокатором і зажадав у інших, щоб його видворили за межі їх «кордону».

“Журналіста оточили кілька людей і почали виштовхувати зі словесними погрозами, образами і застосуванням фізичної сили за територію «живого ланцюга». Правоохоронці, які перебували на площі, в ситуацію не втручалися. Вирішити конфлікт вдалося за допомогою інших організаторів мітингу, які заступилися за журналіста”, - повідомила редакція.

Трохи згодом, коли журналісти спробували пройти через «живий ланцюг» до входу в будівлю облдержадміністрації, їх не пустили унаслідок того, що вони «спотворюють інформацію», і запропонували обійти з іншого боку. При цьому журналістам так і не змогли пояснити, з якої причини в громадському місці перекритий прохід до державного органу влади.

Навіть після того, як головний редактор «Преступности.НЕТ» Анатолій Чубаченко звернувся до правоохоронців, які стежили за громадським порядком неподалік, ситуація залишилася невирішеною.

Нагадаємо, 25 січня в Миколаєві під будівлею облдержадміністрації зібрався мітинг прихильників Партії регіонів. Метою акції самі учасники називають захист будівлі ОДА від «загарбників із Західної України».

Фото - НикВести

Liked the article?
Help us be even more cool!