ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві тітушки розбили телефон журналісту, який знімав акцію проти незаконної забудови

22.08.2018, 10:45
Фото - Роман Петушков

У Києві 21 серпня невідомі чоловіки атакували кореспондента сайту “Інформатор” Романа Петушкова під час акції проти незаконної забудови на вулиці Жилянській та розбили йому телефон. Про це повідомляється на сайті видання.

Як пише видання, напад журналіст зафіксував під час прямого ефіру.

“У результаті силової спроби перешкодити роботі кореспондента видання “тітушки”, найняті забудовником, розбили йому мобільний телефон, на який журналіст знімав акцію”, – повідомляє редакція.

Відразу після інциденту кореспондент звернувся до правоохоронців за допомогою, однак ті проігнорували його і не вжили жодних спроб зупинити нападника.

У коментарі ІМІ Роман Петушков повідомив, що до нього фізичної сили нападники не застосовували, постраждав лише телефон.

“Постраждав лише телефон. Заява подана щодо пошкодження майна. Телефон вихопили з-за паркану, коли хотів зняти, що відбувається всередині будівництва. Коли здійняли ґвалт, що у журналіста вкрали телефон, то невідомі викинули його через паркан на проїжджу частину. Оскільки летів телефон метри чотири на асфальт, то отримав значні пошкодження”, – розповів він ІМІ.

Роман-Петушков

Фото - Роман Петушков

Liked the article?
Help us be even more cool!