ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Хмельницькому журналістці погрожували розбити фотокамеру

30.08.2018, 16:13
Фото - Фейсбук "Західний аргумент"

У Хмельницькому 29 серпня журналістці-фрілансерці Світлані Русіній погрожували розбити фотокамеру мешканці багатоквартирного будинку, у дворі яких журналістка здійснювала фотозйомку. Про це вона повідомила ІМІ.

Як розповіла Русіна, вона працювала над матеріалом для видання “Західний аргумент” про скульптуру барону Мюнхгаузену в дворі багатоквартирного будинку.

Під час підготовки матеріалу мешканці будинку погрожували розбити їй фотокамеру, забороняли себе фотографувати. Їм не сподобалося, що їхнім двором зацікавилися після того, як вони обгородили його парканом.

Також мешканцям будинку не сподобалося, що журналістка запитувала їхні прізвища для матеріалу.

“Я готувала матеріал для “Західного аргументу”. Цей ресурс тут поки що маловідомий. Може, це і була одна з причин недовіри. Спочатку мешканці двору, де знаходиться скульптура Мюнхгаузена, не демонстрували ворожості. Навіть дехто розповідав про скульптуру та про паркан. Але їх розлютило моє прохання відрекомендуватися. Це нормальна практика у кореспондентів – знати, хто коментує”, – розповіла Світлана.

Проте після того, додала журналістка, вони вирішили, що кореспондентка готувала замовний матеріал для когось із власників торговельних закладів поруч.

“Коли фотографувала скульптуру, у кадр ліворуч потрапили й мешканці, які сиділи на лавці. Одна з них, брюнетка, років 40, почала кричати та погрожувати псуванням фотоапарата. Після чого заявила, що цей двір – приватна територія”, – розповіла Русіна, додавши, що конфлікт швидко закінчився.

Водночас до поліції за цим фактом журналістка вирішила не звертатися.

Liked the article?
Help us be even more cool!