ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шеф-редакторці LB.ua Соні Кошкіній пригрозили фізичною розправою

01.11.2017, 12:50
Фото - blablaface.net

Шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна отримала 31 жовтня повідомлення з погрозами розправою, яке надійшло їй в особисті повідомлення в соцмережі Facebook. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук, виклавши скріншот повідомлення.

“Почитала свій Фейсбук. Вечір перестає бути млосним”, – написала вона.

“Наступна ціль після Окуєвої – це ти. Готуйся померти і чекай на свою смерть. Кислотою в обличчя”, – йдеться у повідомленні з погрозами.

ІМІ з'ясовує деталі інциденту. Наразі зв'язатися з Сонею Кошкіною не вдалося.

Нагадаємо, 30 жовтня у Київській області вбили Аміну Окуєву, обстрілявши її автомобіль.

Світлина від Sonya Koshkina.

Як повідомляв ІМІ, 21 травня 2017 року у Києві невідомі пограбували квартиру батьків шеф-редакторки LB.ua Соні Кошкіної. Кошкіна заявила, що пов'язує цей випадок зі своєю професійною діяльністю, оскільки в цій квартирі вона прописана, і припускає, що це могла бути спроба залякати саме її. Вона додала, що разом з групою активістів бореться проти забудови Сінного ринку.

4 липня 2017 року інтернет-портал LB.ua зазнав потужної DDoS-атаки, яка паралізувала його роботу на кілька годин. Шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна пов’язувала DDoS-атаки з журналістськими розслідуваннями незаконного будівництва в Києві.

8 липня, у день народження, мобільний телефон Соні Кошкіної був атакований великою кількістю дзвінків з невідомих номерів. Вона пов'язувала DDoS-атаки на свій телефонний номер з боротьбою проти забудови Сінного ринку.

Liked the article?
Help us be even more cool!