ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ще одного журналіста не пустили на сесію Одеської міськради

05.10.2017, 15:47
Фото - скріншот з відео Юрія Дяченка

В Одесі 4 жовтня представники муніципальної охорони та відділу внутрішньої безпеки, запобігання та виявлення корупції у виконавчих органах міської ради не пропускали на сесію міської ради журналіста “Центру публічних розслідувань” видання “Ізбірком” Юрія Дяченка. Про це журналіст розповів у коментарі ІМІ.

За його словами, недопуск на сесію міськради, зокрема, мотивували відсутністю місць. “Недопуск мотивували тим, що немає місць - все зайнято, говорили, що “там взагалі-то є журналісти, навіщо вам там бути”, також казали, що на Думській площі є екран і йде трансляція. Казали навіть просто, що двері зачинені”, - розповів Юрій Дяченко, зазначивши, що він представлявся журналістом.

Журналіст спробував потрапити на засідання сесії з бокового входу будівлі міськради, але двері там також були зачинені. Хоча журналістам, за його словами, пропонували підійти до бокового входу. “Я представлявся, хто я, навіщо мені туди потрібно потрапити”, - сказав Дяченко. Втім, потрапити на сесію журналіст зміг, але лише через 40 хвилин від її початку.

Також Юрій Дяченко з’ясував, що його не пускав на сесію, зокрема, в.о. головного спеціаліста відділу внутрішньої безпеки, запобігання та виявлення корупції у виконавчих органах міської ради Березовський Анатолій Вікторович.

Як повідомляв ІМІ, 4 жовтня в Одесі представники муніципальної охорони не пропускали на сесію міської ради журналістку видання 048.ua Олену Кравченко.

Liked the article?
Help us be even more cool!