ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура спрямувала до суду справу про побиття журналіста "1+1"

16.07.2018, 10:03
Фото – glavcom.ua

Прокуратура Київської області скерувала до суду обвинувальний акт щодо нападника на журналіста програми "Гроші" телеканалу "1+1". Про це повідомляє "Главком" з посиланням на прес-службу прокуратури.

"Встановлено, що у квітні поточного року 39-річний чоловік, знаходячись на території загального користування в с. Вишеньки Бориспільського району, посягаючи на свободу думки і слова, застосовуючи насильство, перешкоджав законній професійній діяльності журналіста телевізійного каналу "1+1" групи компаній "1+1 Медіа" під час підготовки сюжету програми "Гроші", – йдеться в повідомленні.

За цим фактом бориспільська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо нападника за ознаками складу кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 126, ч. 1 ст. 171 (побої і мордування та перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) КК України.

Санкцією зазначених статей Кримінального кодексу України передбачено покарання у вигляді обмеження волі до 3 років.

Як повідомляв ІМІ, 21 квітня у приватному містечку Царське село під Києвом напали на журналістів програми “Гроші” каналу “1+1” під час спроби зняти будинок міністра фінансів Олександра Данилюка. Журналістам забороняли знімати маєток на телефон, намагалися відібрати відео та навіть спробували душити та збити позашляховиком оператора програми.

Liked the article?
Help us be even more cool!