ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Полтавський обласний ТЦК спростував відео блогера Олешка про побиття їхнім співробітником хлопця

21.03.2024, 10:00
Надія Кучер

Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) спростував відео з нібито побиттям працівником ТЦК цивільного, яке 19 березня з'явилося в телеграм-каналі Мирослава Олешка. 

Спростування опублікували на сторінці Полтавського обласного ТЦК та СП. 

19 березня телеграм-канал “Новини правди: блог Олешко | Київ Україна” опублікував відео нібито з Полтави. На ньому видно, що чоловік у військовій формі бʼє цивільного, але з підписом про побиття працівником ТЦК. Ролик набрав понад 10 тисяч переглядів.

У ТЦК повідомили, що не мають стосунку до цієї ситуації.

“Дуже багато мешканців Полтавщини побачили відео побиття чоловіка на Леваді й звинуватили нас у цьому. А все через те, що так написав блогер Олешко. Нам дуже прикро, що наші підписники вірять людині, яка, незаконно перебуваючи за кордоном, систематично публікує відео і дописи, в яких дискредитує призов на військову службу в ЗСУ та закликає українців ухилятися від служби в армії”, – зазначив Полтавський обласний ТЦК.

Там додали, що поліція встановила, що відбувалося насправді.

“Військовий, який приїхав додому зі служби в іншій області, приревнував цивільного громадянина до своєї дружини. Під час спілкування з поліцейськими учасники відмовилися від написання заяв та пояснень, а також від медичної допомоги”, – йдеться в повідомленні.

Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки закликав читачів дотримуватися інформаційної гігієни.

Як повідомляв ІМІ, у Facebook виявили фейкову сторінку Кременчуцького районного ТЦК та СП.

Служба безпеки України у 2023 році заочно повідомила про підозру блогеру Мирославу Олешку за фактом перешкоджання законній діяльності Збройних сил України та використання свідомо підробленого документа. За даними слідства, він незаконно виїхав з України під час повномасштабного вторгнення і веде інформаційно-підривну діяльність, яка шкодить ЗСУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!